Kaikki lemmikillesi - Zooplus verkkokauppa

13.11.2019

Verkkokauppa Zooplus tarjoaa laajan ja monipuolisen valikoiman lemmikkitarvikkeita. Tuotevalikoima ylittää laajuudessaan useimmat lemmikkikaupat ja käsittää sekä päivittäistarvikkeita että erikoistuotteita niin koirille, kissoille, pieneläimille, akvaariokaloille kuin linnuillekin. Varastossa on yli 7000 tuotetta - koirankopeista kissanruokiin ja jyrsijöiden häkkeihin.

Zooplussalla on yli kymmenen vuoden kokemus lemmikkitarvikkeiden ja lemmikkien ruokien myymisestä nettikaupassa, joten löydät valikoimasta parhaat merkit ja laatutuotteita uskomattoman edulliseen hintaan.

Zooplussalla on yleisimmät maksuvaihtoehdot, myös verkkopankki. Nopea toimitus kotiovelle.
Tutustu myös Zooplussan tietonurkkaan missä on tärkeää tietoa elämästä lemmikkien kanssa sekä lemmikkien hoidosta ja hyvinvoinnista. Tietonurkassa on vinkkejä kissoista, koirista, pieneläimistä, linnuista ja hevosista.

Koiran- ja kissanruokia Zooplus nettikaupasta

Suosituimmat koiran kuivaruoat Zooplus eläintarvikekaupassa tällä hetkellä on Royal Canin Veterinary Diet mikä on terapeuttinen erityisruokavalio uusimpiin tieteellisiin tutkimuksiin perustuen. Hill's Prescription Diet ja Royal Canin Size mikä on saksalainen laadukas koiranruoka joka valmistetaan ilman geenitekniikkaa ja eläinkokeilta. Eukanuba koiranruoat sisältää valikoiman lemmikin erikoistarpeisiin. Wolf of Wilderness koiranruoat valmistetaan kylmäpuristuskäsittelyn avulla. Näin pystytään säilyttämään kaikki ravintoaineet ja vitamiinit.

Tuotevalikoimassa koiranruokia koiran iän, koon ja elämäntapojen mukaan. 

Suosituimmat koiran märkäruoat verkkokaupassa on mm. Rocco mikä sisältää paljon puhdasta lihaa. Lukullus elintarvikelaatuinen koiranruoka on terveellinen ja koiralle hyvin maistuva. Animonda löytyy vain Zooplussalta ja sisältää 100% tuoreita raaka-aineita ja siinä on erinomaisen korkea lihapitoisuus. Viljaton koiranruoka Rinti on helposti sulava ruoka ja suositellaan ravintoherkille koirille. Royal Canin tuotteet on tarkoin valittua lihaa yhdistettynä luonnollisiin hedelmiin ja vihanneksiin. Koiran aterioihin täydennyksenä tai herkälle vatsalle löydät myös laajan valikoiman erikoisruokavalioita ja ravintolisiä koirille .

Kissan kuivaruokavalikoima on hyvä samoin kuin koirien. Tuotemerkit Royal Canin, Hill's, Applaws, Purizon ja Sanabelle esimerkiksi.

Suosituimmat kissan märkäruokatuotteet: Applaws, Royal Canin, Gourmet, Miamor ja Porta 21 missä on houkuttelevat ja uniikit reseptit vaativimpienkin kissojen makuaisteille.

Verkkokaupassa paljon muita tarvikkeita lemmikillesi.

Muut koirien, kissojen ja muiden lemmikkien tarvikkeet

Koiranomistaja löytää runsaasta valikoimasta pehmeät koiranpedit ja myös laadukkaat, pitkäikäiset kaulapannat ja talutushihnat.

Zooplus lemmikkien verkkokaupasta paljon erilaisia turkinhoitotuotteita, koirashampoita ja hoitoaineita. Koirankopit, kuljetusboksit sekä autoiluun turvalliset varusteet kuten koiranhäkit ja portit. Syksyn ja talven kura- ja lumikeleihin koirantakkeja ja muita suojavarusteteita mm. turvallisuutta lisääviä valopantoja.

Kissoille raapimispuut tai kissan lelut sekä upeat pehmeät kissan pedit ja korit. Kissanhiekat todella edullisesti kotiin kannettuna. Lemmikkikauppa netissä Zooplus tarjoaa kissallesi kaikki mitä tarvitset.