Koirat ja lemmikit Akaassa

25.08.2019

Akaan koirapuisto

Akaan seudulla on yksi yleinen koirapuisto. Koirapuisto sijaitsee Viialassa - Sahantie 7 -

Akaan koirapuistossa on aidattu alue, missä on heinäpohja. Viialan koirapuistoa hoidetaan talkoovoimin. Lisätietoja Facebookissa. Liity ryhmään Viialan koirapuisto.

Koirien uimaranta

Koirien uimaranta sijaitsee Toijalan sataman läheisyydessä. - Kangassaarentie 50 - Alue on kyltillä merkitty, venepaikkojen välissä. Matala hiekkkapohja. Koirien uimaranta on noin 20 metrin matkalla rannan myötäisesti.

Koirauimala

Akaan Viialassa on koirauimala. - Nahkatehtaantie 10 B 117 - 37830 Akaa (Viiala). Koirauinti on hyvää liikuntaa esimerkiksi nivelvaivaisille koirille tai lemmikin kuntoutukseen.

Koirauinti vahvistaa koiran lihaksistoa aina syviä lihaksia myöten. Koirauinti kohottaa myös yleiskuntoa nopeasti.

Koirauimalan altaat ovat 12,5 x 4 m. Uima-aika alkaen 30 minuuttia. Opastus ja uittaminen pyydettäessä. Lisäksi uimaliivit, pyyhkeet ja tehokkaat turkinkuivaajat sisältyvät uintihintoihin.

Eläintarvikekauppa

Eläintarvikekauppa Canis Major. - Hämeentie 69 - 37800 Akaa. Eläintarvikkeiden lisäksi myynnissä on lintuja, jyrsijöitä sekä akvaariokaloja. Lemmikkien- ja koiranruokia valikoimissa on kuivaruokia sekä tuore- ja pakasteruokia. Lisäksi turkinhoitoon pesuaineet, harjat ja muita hoitotuotteita.

Lemmikkien ruoka

Koirien ja kissojen ruokia myyvät Canis Majorin lisäksi, Veljekset Luoma, Tokmanni, päivittäistavarakaupat ja eläinlääkäriasemat.

Lemmikkien ruokia kannattaa tilata netistä edullisesti kotiin kuljetettuna. Koiran ja kissan lisäravinteet, kuivaruokia ja muita lemmikkien hyvinvointituotteita on kilpailukykyiseen hintaan.

Koirahieronta

Akaan seudulla on myös koirahierontaa saatavilla. Koirahieronnalla on lukuisia positiivisia vaikutuksia lemmikin hyvinvointiin ja terveyteen. Jännittyneet lihakset rentoutuvat ja koiran lihasten toimintakyky sekä koiran liikkeet tulevat vapautuneeksi myös koiran ryhti paranee. Aktiivisen koiran loukkaantumisen riski laskee. Palautuminen ja traumoista parantuminen nopeutuu.

Kysy lisää koirahieronnan hyödyistä koulutetulta koirahierojalta.

Pirkanmaan alueella toimii useita koirahierojia. Lempäälä, Vesilahti, Tampere, Valkeakoski koirahierontaa tarjoavia hierojia löytyy internetistä.

Akaan seudulla koirahierontaa:

  • Koirahieronta Koirapalvelu Sirius - Marssitie 1 - 37800 Akaa

  • Koirahieroja Katri Kurtti Akaa