Lounasravintolat

Lounasravintolat Akaa - Lounaslistat


Akaan ravintolat tarjoavat runsaan lounaan arkipäivisin, yleensä klo 10.30 - 15.00 välillä. Lounaan hinta Akaan ravintoloissa alkaen 9 euroa ja lounaskeitto alkaen 6.5 euroa. ABC:n buffetlounas katetaan myös viikonloppuisin.

Lounas sisältää yleensä lämpimän ruoan, salaatit sekä leivät ja ruokajuomat. Jälkiruokakahvi tai -tee. Muutamissa lounasravintoloissa myös jälkiruoka sisältyy hintaan.

Missä on paras lounas Akaassa

Mikä lounas tänään Lounaspirtissä, Leskirouvassa tai Ravintola Oskarissa on tarjolla, Toijalassa. Houkutteleeko Toijalan ABC Noutopöytä. Vai onko maistuvampi lounas tarjolla Lounas-kahvila Kuningatar ja Kuhnurissa, Kylmäkoskella. Missä on paras lounas tänään Akaassa?

Katso viikon lounaslista ja lounastarjoukset ravintoloiden kotisivuilta. Linkki (keltaisella) vie suoraan lounasta Akaassa tarjoavien ravintoloiden lounasruokalistaan. 

Huom. Lounasta on saatavilla myös Viialassa, Palokadun Millerinassa sekä lounastarjouksia Toijalan ja Viialan pizzerioissa. Linkit on rakennettu ainoastaan ravintoloihin missä on ehjät ja toimivat kotisivut ja löytyy lounasruokalistat joita päivitetään viikottain.

Puuttuuko joku lounasruokapaikka? Ota yhteyttä - mikäli ei ravintolaa löydy.

Nautitko lounasta välillä myös Tampereella, Turussa tai Helsingissä. Ota alennukset ja tarjoukset käyttöön - tutustu Offerilla diileihin.

Ravintola Oskari

Ravintola Leskirouva

ABC Noutopöytä Toijala

Lounaspirtti

Lounas-kahvila Kuningatar ja Kuhnuri