Nuku hyvin

Akaassa on muutama hotelli mistä voi varata hieman vaatimattoman, edullisemman budjetin hotellimajoituksen. Lisäksi on kaupungissa mahdollisuus maatilamajoitukseen tai B&B majoitukseen.

Lyhyet välimatkat, hyvät liikenneyhteydet Hämeenlinnaan tai Tampereelle mahdollistavat hotelliyöpymisen erinomaisesti kun varaat hotellin kaupunkien runsaasta hotellitarjonnasta.

Karavaanareille on Kylmäkoskella ja Viialassa camping-alue. Vuokramökkejä on myös Lempäälässä, Urjalassa sekä Valkeakoskella.

Hotel Ackas

HOTEL ACKAS

Hotel Ackas on edullinen hotelli, lähellä Toijalan rautatieasemaa. Toijalan keskustaan, missä sijaitsevat lähimmät kaupat ja ravintolat on n. 500 metriä ja rautatieasemalle n. 300 metriä.

Hotelli Ackas on perustason hotelli missä rauhallisuuden lisäksi on kaikki tarpeellinen mitä tarvitset "matalan budjetin" yöpymiseen. Huonehinnat alk. 1 hh 45 € - 2 hh alkaen 55 €.

Huoneet on varusteltu on televisiolla, jääkaapilla, vedenkeittimellä sekä ja kylpyhuoneella. Maksuton wifi. Hotellin yhteisissä tiloissa automaatti mistä voit ostaa pieniä välipaloja sekä alkoholittomia juomia.
Maksuton pysäköinti. Lemmikkieläimet ei sallittu. Hotellissa ei ole aamiaismahdollisuutta. Hotel Ackas ei ole esteetön hotelli.

- Pätsiniementie 5 - 37800 Toijala -

Bed & Breakfast Villi Ullakko

BED & BREAKFAST VILLI ULLAKKO

Bed & Breakfast majoitus Villi Ullakko, pienen matkan päässä Toijalan keskustasta ja rautatieasemalta. Kodikasta majoitusta. Hyvä runsas aamiainen. Yöpyjien käytössä on ilmainen wifi sekä hyvin varusteltu tilava keittiö. Maksuton parkkipaikka. Rauhallinen sijainti. Sauna erikseen sovittavissa.

Yöpyminen alkaen 70 € 1 hh/huone. 2 hh 100 €. Aamiainen sisältyy yöpymisen hintaan.

Lemmikkieläimet ei sallittu.

- Villi Ullakko - Onnelantie 6 - 37 800 Akaa (Toijala) -

Maatilamajoitus Ellilän Kievari

ELLILÄN KIEVARI

Ellilän Kievarissa on maatilamajoitusta Akaan Toijalassa. Hyvät yhteydet omalla autolla liikkuville, lähellä Valtatie 3 liittymää. Toijalan keskustaan noin 3.5 kilometriä.

Aamiainen sisältyy huoneen hintaan. Rauhallinen sijainti maaseutumaisemassa. Yhteinen oleskelutila. Lemmikkieläimet sallittu, voidaan veloittaa lisämaksu. Maksuton parkkipaikka. Ilmainen wifi.

- Ellilän Kievari - Tyriseväntie 20 - 37800 Akaa (Toijala) -

Hotelli Viialan Seurahuone

HOTELLI VIIALAN SEURAHUONE

Hotellissa on seitsemän huonetta. Lisävuoteineen hotellissa on majoitustilat 14 hengelle. Aamiainen ei sisälly. Aamiaisen voit valmistaa omatoimisesti aamiaishuoneessa.

 - Hotelli Viialan Seurahuone - Keskuskatu 44 - 37830 Akaa (Viiala) -

Camping-alueet

SAVIKOSKI CARAVAN

Savikoski Caravan leirintäalue Kylmäkoskella. Matkailuautoille ja asuntovaunuille 90 sähköpaikkaa. Alueen huoltorakennuksessa on suihkut, wc, tiskihuone sekä septitankin tyhjennysmahdollisuus. Käytössä on grillimökki, rantasauna sekä uimaranta. Alueella on myös ravintola.

Myös matkailuvaunuja ja leirintämökkejä vuokrattavissa.

 - Savikoski Caravan - Savikoskentie 618 - 37910 Kylmäkoski/Akaa -

PUMPPARI CAMPING 

Pumppari Camping sijaitsee Tarpianjoen rannalla Viialan taajamassa.

 - Pumppari Camping - Pumpparintie 160 - 37830 Akaa (Viiala) -

Vuokramökit

VUOKRAMÖKIT

Akaan seudulla on mahdollisuus yöpyä myös vuokramökeissä. Pirkanmaalla ja lähiseudulla vuokramökkejä ja -huviloita runsaasti vuokrattavissa. Vuokramökkejä voit tiedustella Akaan seudulta.

  • Mantereen tila - Perälänraitti 39 - 37830 Akaa (Viiala)

  • Arajärven mökit - Arajärventie 603 - 37830 Akaa (Viiala)

  • Akaan piilopirtti - Hakojantie 195 - 37910 Akaa (Kylmäkoski)

  • Vanajan Tupa - Taivallahdentie 34 B - 37800 Akaa

  • Palokärki Viialan VPK - Pirjonmäentie 55 - 37830 Akaa (Viiala)