Matkailu

Hotellit ja hotellivaraukset

Hotellivaraukset kätevästi netistä. Valitse ajankohtaan ja paikkaan sopiva hotelli. Etsi edullisin hotelliyö parhaimmalta paikalta. Useita eri hotellivaihtoehtoja kaikkialta maailmassa. Kotimaan hotellit ja ulkomailla sijaitsevat hotellikohteet.

Hotellivaraukset: Otel.com, Matkapörssi, Interhome, Radisson Hotels

Otel.com on yksi markkinoiden kattavimpia hotellihakuja tarjoava hotellivarauksiin keskittyneitä varaussivustoja. Hotellimajoitus ja varaus nopeasti ja helposti. Katso edullisimmat hinnat.

Matkapörssi.fi - Löydä haluamasi hotelli laajasta valikoimasta. Löydät sopivan majoituksen, edulliseen hintaan.

Radisson Hotels. Tasokkaita hotelleja sekä edullisia hotelliyöpymisiä keskeisellä sijainnilla. Suomessa Radisson hotellit sijaitsevat kaupungeissa Espoo, Helsinki, Oulu, Tampere ja Turku. Katso myös euroopassa sijaitsevat Radisson hotellit.

Interhome välittää vuokrattavia lomataloja ja -huoneistoja 26 maassa, mm. Italiassa, Ranskassa, Kroatiassa ja Espanjassa. Yli 24.000 loma-asuntoa 26 maassa.

Risteilyt - Laivamatkat - Tallinna

Tallinnan risteilyt, lauttamatkat ja hotellilomat edullisesti. Myös edulliset autopaketit Viroon. Halvat ja tasokkaat hotellit ja kylpylälomat. Viron matkat edullisesti ja kaikki samasta paikasta. Hyödynnä myös Eckerö Linen S-Bonus yhteistyö.

Tallinna ja muut Viron kohteet: Eckerö Line

Eckerö Line liikennöi Helsingin ja Tallinnan välillä. Matkavalikoimassa päiväristeilyt Tallinnaan, hotellimatkat Tallinnaan ja muualle Viroon, erilaiset erikoispaketit kuten ooppera- ja spa-tuotteet sekä reittimatkat päivin öin. Ainoana laivayhtiönä saat reitillä bonusta S-Etukortilla.

Vuokramökit - Kotimaan matkailu

Matkailu kotimaassa on suosittua. Hyvä vaihtoehto kotimaan matkailuun on vuokrata tasokas mökki, mukavuuksineen.

Mökin vuokraus on helppoa, turvallista sekä säästää rahaa mikäli on useampi ihminen mukan matkalla. Useampi ihminen mahtuu samaan loma-asuntoon ja käytössä on kaikki mukavuudet.

Upea kotimainen luonto ja maisemat ovat lähellä. Nauti hiljaisuudesta, hiihdä tai laskettele, samoile luonnossa, nauti saunasta ja uimisesta, luonnosta tai retkeile. Vuokaramökistä saat kaiken mukavuuden edulliseen hintaan ja valmiina. Valitse mieleinen mökki ja ajankohta - varaa ja odota rentouttavaa suomalaista mökkilomaa.

Mökkivuokraamot: Lomarengas.fi, Interhome.

Lomarengas vuokraa mökit jotka ovat tunnettuja laadusta, hyvästä varustetasosta ja ystävällisestä isäntäväestä. Tarjolla on ylivoimaisesti Suomen suurin valikoima mökkejä. Rantamökeistä hiihtomökkeihin ja luksusmökeistä erähenkisiin asumuksiin.

Interhome. Katso kotimaan mökit, huvilat ja loma-asunnot. Yli 75 erilaista tasokasta majoitusta.

Autonvuokraus

Turvallinen ja edullinen autonvuokraus netistä. Mikäli tarvitset vuokra-autoa niin kannattaa tutustua autovuokraamoiden valikoimaan.

Valitset vain sinulle sopivan ajoneuvon, ajankohdan sekä paikan mistä haluat noutaa auton käyttöösi.

Turvallista autonvuokraamista ja edullisia hintoja. Tutustu autovuokraamoihin ja tarjouksiin.

Autovuokraamot: Discover car hire, Rentalcars.com

Discover Car Hire on autonvuokrauspalvelu joka etsii, vertaa juuri sinun tarpeisiin sopivan kulkuneuvon. Klikkaa ja säästä rahaa. Ei piilokustannuksia. Ei varausmaksuja. Ilmainen peruutus.

Rentalcars.com - maailman suurin online autonvuokraus palvelu. Hyvät hinnat kaikkiin autoryhmiin, luksusautot, tila-autot, minivanit ja automaatit. Rentalcars.com löytää parhaimmat vuokrahinnat milloin tahansa - missä tahansa.

Lomamatkat - Pakettimatkat - Äkkilähdöt

Lomamatkat kannattaa varata helposti verkosta. Katso erilaisia lomakohteita ja tutustu etukäteen. Kaikki matkapaketit tai omatoimimatkat esimerkiksi kaupukilomaan, rantalomaa lähelle tai kauemmaksi. Katso eri matkatoimistojen lomakohteet. Valitse edullisin loma netistä.

Matkatoimistot: Matkapörssi, Top 10 matkatarjoukset.

Top10Matkatarjoukset.com on Suomen suurin matkailuun erikoistunut tarjoussivusto. Uusia  matkadiilejä julkaistaan 3-5 kertaa viikossa. Erikoistarjoukset ja matkadiilit päivittyvät päivittäin. Myös äkkilähdöt, hotelli, lento ja hotelli+lentohaku Suomen edullisimmilla hinnoilla.

Matkapörssi on kotimainen matkatoimisto. Kaukomatkat, kaupunkilomat, rantalomat. Matkapörssistä voit varata äkkilähdöt ja matkapaketit, juuri sinne mihin haluat. 

Edulliset lentomatkat ja sujuvat lentoreitit

Varaa oma lentomatkasi ja edullisin lentoreitti matkakohteeseen. Katso lentotarjoukset. Tutustu lentoyhteyksiin ja valitse edullisin lentotarjous.

Edulliset lennot: Qatar airways, Matkapörssi, Lufthansa

QatarAirways on Qatarin kansallinen lentoyhtiö, jonka solmukohtana toimii maan pääkaupungissa sijaitseva Dohan kansainvälinen lentoasema. Qatar Airways lentää 100 kohteeseen maailmanlaajuisesti. OneWord allianssin jäsen.

Matkapörssin hakurobotin avulla löydät halvimmat lennot. Matkapörssi vertaa kaikki lentoyhteydet ja lentoyhtiöt haluamallesi reitille ja ajankohdalle

Lufthansa kuuluu maailman johtaviin lentoyhtiöihin. Lufthansa lentää yli 410 kohteeseen yli 100 maassa. Lufthansa kuuluu kanta-asiakasohjelmaan Star Alliance, Miles&Moreen.

Matkatarvikkeet ja -varusteet

Kunnolliset matkalaukut, reput ja rinkat sekä kaikki muut tarvikkeet matkalle mukaan. Onnistunut matka tarvitsee myös laadukkaat ja kestävät matkavarusteet.

Automatkailuun, omatoimiseen seikkailuun, retkeilyyn, rantalomalle.

Yöpymistarvikkeet, turvallisuus- ja hygieniatuotteet. Valmistaudu huolella etukäteen ja tee onnistunut matka, kunnollisilla varusteilla.

Matkailutarvikkeet ja varusteet: Matkavaruste

Matkavaruste on erikoistunut matkailussa tarvittaviin varusteisiin.  Matkavaruste on matkailijan erikoiskauppa. Olit sitten liikematkustaja, reppureissaaja, automatkailija tai etelän aurinkoon suuntaava, Matkavarusteesta löydät kaikki matkallasi tarvittavat varusteet.