Kulttuuria

Teatterit Toijalassa ja Viialassa ovat aktiivisia harrastajateattereita. Teatteri, ohjelmistoja, näytöksiä sekä ensi-iltoja on 3-4 kertaa vuodessa.

Kesäisin Toijalan Näyttämön näytökset esitetään suositussa kesäteatterissa, Toijalan satamassa.

Uusimmat elokuvat ja ensi-illat on mahdollista katsoa mielenkiintoisen historian omaavassa Toijalan Kinossa.

Teatterit

TOIJALAN NÄYTTÄMÖ RY TEATTERI

Toijalan Näyttämö Ry on aktiivinen yli 60-vuotias akaalainen harrastajateatteri. Harrastajateatteri järjestää vuosittain kaksi näytöstä ja ensi-iltaa. Talvikauden teatterinäytökset esitetään Toijalan Sampolassa. Lue lisää Toijalan Näyttämö ry:n ohjelmistosta

- Toijalan Näyttämö - Toijalan Sampola - Sampolantie 3 - 37800 Akaa -

TOIJALAN SATAMAN KESÄTEATTERI

Kesällä teatterinäytökset esitetään Toijalan Sataman kesäteatterissa. Kesäteatteri sijaitsee kauniissa rantamaisemassa, Vanajaveden rannalla. Kesäteatterissa on katettu katsomo 250 hengelle. Toijalan Näyttömön kesäteatterissa on buffet kahvila ja wc:t. Pysäköinti aivan kesäteatterin viereeä. Kesäteatteriin on esteetön kulku.

Sataman kesäteatteri: - Kangassaarentie 2 - 37800 Akaa -

VIIALAN TEATTERI - VIIALAN TYÖVÄENNÄYTTÄMÖ RY

Viialan teatteri on myös harrastajateatteri. Teatterin toimitilat ja näyökset järjestetään entisellä nahkatehtaalla. Teatterissa on uudistettu ääni- ja valomaailma. Nousevaan katsomoon mahtuu 85-95 henkilöä. Tutustu Viialan teatterin ohjelmistoon, näytöksiin sekä toimintaan

Viialan teatteri - Nahkatehtaantie 10 - 37830 Akaa -

ELOKUVATEATTERI TOIJALAN KINO

Toijalan Kino esittää uutuuselokuvia, ensi-iltoja vanhassa rakennuksessa. Toijalan Kinolla on upea historia ja sen voit aistia myös elokuvateatterissa sisällä. Uusi ja vanha kohtaavat. Toijalan Kinotalon historiasta voit lukea lisää Kinotalo.fi kotisivuilta.

Toijalan Kino - Pätsiniementie 9 - 37800 Akaa -