Puhelinliittymät - Laajakaistaliittymät

Puhelin ja laajakaistaliittymät kannattaa vertailla ja kilpailuttaa välillä. Lisäksi ns. maarajoitus on poistunut eli voit matkustaa aivan missä vain euroopassa mutta olet varma ettei tule ylimääräisiä ns. roaming-maksuja.

Tutustu erilaisiin palveluihin ja valitse itsellesi paras puhelin-, mobiili- tai nettiliittymä.

Elisan verkkokaupan valikoimasta saat kätevästi aina tarpeeseesi sopivat puhelinliittymät ja laajakaistat kotiin tai reissuun.

DNA puhelinliittymät, liikkuva laajakaista ja laajakaistaliittymät.

Moi on operaattori, joka suunnittelee palvelunsa asiakkaan etujen mukaisesti. Liittymät älypuhelimesta tabletteihin. Moin mobiililiittymät ovat aina 4G LTE -liittymiä

Puhelimet - Tabletit - Tietokoneet

Tarvitsetko puhelinta tai muuta mobiililaitetta. Onko tietokoneesi, kannettava tietokone tai ns. "läppäri" tai puhelimesi päivitystä vailla.

Kaikki on parasta aloittaa että mietit oman käyttösi. Mihin ja miksi käytät tietotekniikkaa? Sinulle saattaa sopia pöytäkone, mikäli teet paljon töitä tai pelaat esim. netissä.

Jos olet liikkeessä jatkuvasti, kannattaa panostaa toimivaan, kannettavaan tietokoneeseen tai jopa kätevään, kevyeen ja ohueen tablettikoneeseen.

Puhelimissa on paljon vaihtoehtoja, tehoja sekä käyttäjäystävällisyyttä nykyään. 

Mikäli pidät valokuvaamisesta tai teet jatkuvasti somepäivityksiä, löydät varmasti sopivan laitteen runsaasta valikoimasta.

Tutustu valikoimiin ja lue tuotearvostelut - Tee oma valinta. Saat yleensä maksuaikaa ostoksille.

Elisa verkkokaupasta puhelinten ja tablettien lisäksi myös esimerkiksi televisiot, konsolit, läppärit tai pelikoneet kovimpaan käyttöön. F-Securen kanssa kehitetyn tietoturvan saat joko yhdelle tai jopa 24:lle laitteelle.

DNA verkkokaupasta puhelimet, tabletit, modeemit, digipoksit ja tarvikkeet.

Klikkaa tästä ja aloita kirjoittamaan. Ex ea commodi consequatur quis autem vel eum iure reprehenderit qui in.

Äänikirjat - Sovellukset

Lukeminen kannatta aina.  Jos aika ei riitä tai joudut seisomaan ruuhkissa auton kanssa niin kannattaa miettiä äänikirjaa.

Aivan eri asia on kuunnella sinua kiinnostava kirjaa kuin samaa toistoa kaupallisesta radiokanavasta. Kirjat on erittäin hyvä vaihtoehto rentoutumiseen.

Mikäli ei aikaa ole lukemiseen - äänikirja on vaihtoehto.

Ulkoillessa, kotona puuhatessa tai jopa saunassa on mahdollista nauttia nettikirjasta. Kannattaa kokeilla.

Tallenna ja katso TV-ohjelmia kätevästi tabletilla, puhelimella ja älytelevisiolla - tilaa Elisa Viihde -sovellus. Kokeile ensimmäinen kuukausi maksutta, jonka jälkeen Elisa Viihde -sovellus ja Aitio 11,90 €/kk. Ei määräaikaa, peruuta koska tahansa helposti netissä.

Elisa Kirja on äänikirja ja e-kirja sovellus. Edulliset hinnat ja maksuton kokeilu.

Tietoturva

Kodin, puhelimen ja wifin tietoturvaan kannattaa panostaa.

Rakenna itsellesi kunnollinen ja varma tietoturva. Katso eri vaihtoehdot ja voit olla tietoturvassa.

Suoratoistosivustot, viestisovellukset, sosiaalisen median alustat - yhdistä nämä kaikki ensiluokkaiseen tietoturvaan. Käytä suosikkisisältöäsi turvallisesti valitsemalla jokin yli 5662 NordVPN-palvelimesta, jotka sijaitsevat ympäri maailmaa 60 maassa. Missä ja milloin tahansa. Riskitön kokeilu. 100-prosenttinen tyytyväisyystakuu 30 päivän ajan.

PrivateVPN on ruotsalainen VPN-palveluntarjoaja, joka takaa korkeimman tason turvallisuuden ja yksityisyyden, vakaat yhteydet mistä päin maailmaa tahansa ja ympärivuorokautisen VPN-palvelun. Kaikki tämä edulliseen hintaan!

TotalAV Virustentorjunta: miljoonat ihmiset arvostavat virussuojaustamme ympäri maailmaa. Päivitä päivitykset virusmääritelmiin, reaaliaikainen virustorjunta ja erinomainen virustunnistusnopeus on digitaalinen tietoturvasi on hyvissä käsissä. Lataa alapuolelta.

Muut tuotteet

Kaikki varaosat ja lisävarusteet tietokoneeseen, tabletteihin, kannettaviin ja puhelimiin. Musteet ja paperit tulostamiseen.

Kadonneet sähköjohdot ja laturit kaikkiin laitteisiin. Laukut kannettaviin tai jopa pelikonsolit.

inkClub on yksi Euroopan suurimmista mustepatruunoiden ja laserkasettien online jälleenmyyjistä. Nettikaupassa tulostimia ja tulostustarvikkeita, akkuja, pölypusseja, siivoustarvikkeita, kenkienhoitoaineita, tietokone- ja matkapuhelintarvikkeita.

MyTrendyPhone myy laadukkaita lisävarusteita matkapuhelimiin, iPodeihin, valokuva- ja videokamereoihin, tietokoneisiin ja kannettaviin, iPadiin, pelikonsoleihin, muistikortteihin, mustekasetteihin ja Bluetooth-laitteisiin.

Mustekasetti.com on luotettava kotimainen muste- ja tulostustarvikkeiden verkkokauppa. Tuotteilla on jopa 3:n vuoden takuu.